百度 论坛搜索
山谷望月 发表于 2017-12-1 07:14
既然是用户,就讨论产品的使用心得,产品的开发还是交给厂家吧。

我觉得你很烦,这些就是我总结的使用心得后反馈给厂家了。请问你:我开发什么了?麻烦把你的话咽回去。一直在这里胡说八道
山谷望月 发表于 2017-12-1 07:20
难道容不得不同观点吗?包容心呢?既然是讨论,自然会有不同看法,难道还要统一口径! ...

你也配叫不同观点?一直胡说八道,胡说八道也叫不同观点?你有什么观点?不是一直在扣帽子吗?一会说我小众一会说我不要开发。你有个屁观点。帖子内容都不看,忙不迭的给别人靠帽子。你好意思吗你?杠王。不知道接下来你又要扣什么帽子了?
你先有你的看法再说吧。什么小众,什么厂家也找赚钱什么的,你的脸不肿吗?
山谷望月 发表于 2017-12-1 07:20
难道容不得不同观点吗?包容心呢?既然是讨论,自然会有不同看法,难道还要统一口径! ...

我不希望再看到你的毫无内容的回复,请你给自己留点脸
3d能力不在盒子上关键在电视。
tjliyongwei 发表于 2017-12-1 15:31
3d能力不在盒子上关键在电视。

嗯,但是盒子要支持就行了。最基本的要求。真没多高要求
继续搬运。全部隐去型号
某亚573元人民币的盒子
[XXXXX   Android TV Box comes with Amlogic S912 Octa-core ARM Cortex-A53 CPU up to 2.0Ghz which is the most professional Octa Core CPU performance for networking Android box and Mali-T820MP3 GPU up to 750MHz.
[3G/32G TV Box]: the highest storage in the market at present ensures speed and stability of the operation system with 3GB DDR3 RAM 32GB EMMC ROM, also can provide you with more space to download your favorite Apps and caches to enjoy all your favorite movies, food shows and entertainment programs.
[4K Android 7.1 TV Box]: adopts the fast and powerful Android 7.1 operation system which has a better compatibility of software, games and application programs. Support 4K resolution and H.265 VP9 decoding, not a single detail will be missing while you enjoy all your favorite movies, food shows and entertainment programs.
[2.4G/5G Dual Band WiFi]: supports 2.4G/5G Dual Band WiFi, HDMI 2.0, 10/100/1000M Ethernet Lan and Bluetooth 4.0. Never to worry about slow downloaded speed, and much more connection options when you watch videos and play games, etc. Also, supports 2.4GHz mini wireless keyboard with touchpad mouse via 2.4GHz USB dongle, which makes home entertainment become easy.
Package Includes:1 X XXXXX TV Box, 1 X Learning Remote, 1 X Power Charger(5V/2A), 1 X HDMI Cable, 1 X User Manual
某亚  567的盒子

Product description
Hardware:
Chipset:RK3328 Quad-Core 64bit Cortex-A53
GPUenta-Core Mali-450 Up to 750Mhz+
Memory:4GB DDR4
Flash:EMMC 32GB
WiFi:2.4G 802.11 b/g/n

Main Features:
Support Decoder format:"4K VP9 Video decoder, H.265/H.264 video decoder 1080P other video decoders (VC-1, MPEG-1/2/4, VP6/8)"
Support Media format:Avi/Ts/Vob/Mkv/Mov/ISO/wmv/asf/flv/dat/mpg/mpeg
Support Music format:MP3/WMA/AAC/WAV/OGG/DDP/HD/FLAC/APE
Support Photo format:HD JPEG/BMP/GIF/PNG/TIFF
HDR:HDR10 and HLG modes
USB host:1*High speed USB 3.0 3*USB 2.0
Card reader:SD cards
HDD file system:FAT16/FAT32/NTFS
Support Subtitle:SRT/SMI/SUB/SSA/IDX+USB
High Definition video output:4K (4096x2160 pixel )
OSD type of languages:English/French/German/Spanish/Italian/ etc multilateral languages
LAN Ethernet:10/100 standard RJ-45
2.4G Remote Control:Built in 2.4G Remote Control for Option
Mouse/ KeyboardSupport mouse and keyboard via USB;Support 2.4GHz wireless mouse and keyboard via 2.4GHz USB dongle
HDMI:HDMI 2.0a for 4k@60Hz
3D:3D video formats
AV:Support

Software Specifications:
Other feature:Free Internet searching,thousands of android applications,many kinds of games,etc.
Accessoriesower adaptor,HDMI cable,user manual ,remote
Option:Support mouse and keyboard via USB;Support 2.4GHz wireless mouse and keyboard via 2.4GHz USB dongle
kaingao 发表于 2017-12-1 13:35
你也配叫不同观点?一直胡说八道,胡说八道也叫不同观点?你有什么观点?不是一直在扣帽子吗?一会说我小 ...

怎么扣帽子也来了,你是造反派吗?
kaingao 发表于 2017-12-1 13:32
我觉得你很烦,这些就是我总结的使用心得后反馈给厂家了。请问你:我开发什么了?麻烦把你的话咽回去。一 ...

我想表达的,1一般用户普通机顶盒基本能满足要求。2想玩4k,nas存储的,也有相关的产品。一样玩得转。你给的建议想对厂家表达些什么呢?生产这样的产品吗?

作为拍砖者,楼主已经很明确机顶盒各级段的需求,一般用户、用户、发烧级用户的需求是不一样的,为此的争论我看还是到此吧,谢谢!  发表于 2017-12-3 11:25
@tjliyongwei @我是天青 请问39楼这种不看贴就不停纠缠的,是不是不能处理?
之前已经说了:1、这个帖子不是给一般用户的
2、国内所有几千块标榜4K的,2G内存根本不够用,反复强调4G内存。但是这位就是不看。
我说什么都不看,还问我什么希望表达什么。帖子都不看,这个人是不是脑子有问题。绕圈话没完没了。
你看看现在高清范还有几个人了?是不是因这种纠缠不清,不看贴光抬扛的闹得?
你们不处理,那么算了,我只能转战hao4K。高清范就只有这种所谓的:一般用户普通机顶盒的开BBS吧。我们稍微有要求的用户都没有话语权了。
真的是没完没了。我认输。你们几个版的主题都是15年的贴,这种用户没有原因吗?
15-12-9注册就能水城论坛元老。我不知道被他逼走的人有多少。但是,有他在,不能讨论NAS,不能讨论4K,不能讨论任何不在普通范畴内的盒子。否则纠缠不清。

不说了。这么LOW的用户,我真不想再看到他。
根据39L的表述,我的经验这里不需要。

既然是拍砖, 大家都要有和睦的心态去交流,作为楼主把自己想法说出来,这也是个好事,追求高品质,让大家互相交流、相互学习,谢谢!  发表于 2017-12-3 11:19

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复